Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κόρν φλάουρ. Χτυπάμε ελαφρά τ αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα ,βάζουμε τα 2 κουτιά γάλα και το νερό,τις βανίλιες,τη ζάχαρη,και το βούτυρο να ζεσταθούν ελαφρά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε και το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα, πάντα σε χαμηλή φωτιά.
Σένα πυρέξ στρώνουμε μια σειρά σφολιατίνια και ρίχνουμε επάνω την μισή ποσότητα κρέμας,.
Συνεχίζουμε με άλλη στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.
Επάνω στην κρέμα τρίβουμε μερικά σφολιατίνια,και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον 5 ώρες.