Πλένουμε καλά το κοτόπουλο,το αλατοπιπερώνουμε,το βάζουμε σένα πυρέξ.
Χτυπάμε το λάδι με την μουστάρδα και τους χυμούς,και περιχύνουμε το κοτόπουλο.
Βάζουμε στην κοιλιά του κοτόπουλου το τυρί και το σκόρδο .Ρίχνουμε και την ρίγανη.
Το ψήνουμε στους 185 για 1 μισή περίπου ώρα.
Το πρώτο μισάωρο το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο καυτό νερό. Κατά διαστήματα,ανοίγουμε τον φούρνο,και ρίχνουμε λίγη σαλτσούλα,επάνω στο κοτοπουλάκι.