Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη του κρεμμυδιού ,τα βάζουμε σένα τρυπητό και τα πασπαλίζουμε με 1 κουταλάκι αλάτι. Τα τρίβουμε λίγο με τα χέρια μας και ταφήνουμε για μισή ώρα.
Παίρνουμε μια πετσέτα κουζίνας ,βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια και πιέζουμε την πετσέτα σ τρίβοντάς την με δύναμη. Μαυτόν τον τρόπο στίβονται τέλεια τα κολοκύθια .
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά,και τα ρίχνουμε σένα μπόλ, μαζί με το μείγμα κολοκυθιού και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα πρέπει να είναι πηχτό .Αν όχι προσθέτουμε λίγο ακόμη αλεύρι.
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Δεν τους στριφογυρνάμε συχνά για να μην διαλυθούν.
Τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.