Πλένουμε και αλατίζουμε το ψάρι.Το αφήνουμε να περιμένει μέχρι να γίνει η σάλτσα.
Σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια με το λάδι,προσθέτουμε το σκόρδο,τις ντομάτες τον πελτέ. Ρίχνουμε το κρασί,το φύλλο δάφνης,το πιπέρι λίγο αλάτι,και τον μαϊντανό. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει 10-15 λεπτά.
Τοποθετούμε το ψάρι σένα πυρέξ και ρίχνουμε την σάλτσα επάνω. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Το φαγητό πρέπει να μείνει με σάλτσα μελωμένη ,χωρίς ζουμιά. Το ψάρι δεν πρέπει να παραβράσει,γιατί θα στεγνώσει και θα σκληρύνει,γι αυτό φροντίζουμε να μην προσθέσουμε νερό η να ρίξουμε ελάχιστο αν χρειαστεί.