Στο αλεύρι κάνουμε μια λακουβίτσα,και στο κέντρο ρίχνουμε την μαγιά,τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα, την ζάχαρη και το νερό,μέσα στο οποίο έχω διαλύσει το αλάτι.
Κάνουμε ένα χυλό σαν γιαούρτι σακούλας, και τον αφήνουμε μισή ώρα περίπου μέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες.
Προσθέτουμε την φέτα, τον δυόσμο,το πιπέρι,και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε κουταλιές και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι.Τις γυρίζουμε και απο τις 2 πλευρές να ροδίσουν
.Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τις πασπαλίζουμε όσο είναι καυτές με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ίσως χρειαστεί λίγο νερό παραπάνω.Ο χυλός πρέπει να είναι παχύρευστος όχι νερουλός.