Καγιανάς ή στραπατσάδα.
Προστέθηκε από
tzeni.masterchef
, Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011
Μέση βαθμολογία
/ 5
4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή
Ένα πρόχειρο και νόστιμο φαγητό!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Λαχανικά
Κυρίως Πιάτα
Λαχανικά
Άλλες κατηγορίες
Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές
Συνταγές express
Όλες οι συνταγές
4 ντομάτες κόκκινες και σφιχτές.
3-4 αυγά.
100 γρ. Τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι.
Αλάτι. Πιπέρι.
1 πρέζα ζάχαρη
5 κουταλιές λάδι η 2 βούτυρο.
Οδηγίες
Πλένουμε , ξεφλουδίζουμε, και κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες.
Τις βάζουμε με το ζουμί τους στο τηγάνι,προσθέτουμε λίγο αλάτι,πιπέρι,το λάδι η το βούτυρο και την ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε τη ντομάτα μέχρι να δέσει και να μείνει μόνο με το βούτυρο.
Ρίχνουμε τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα και την φέτα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις!