Καγιανάς ή στραπατσάδα.

recipe image
Προστέθηκε από tzeni.masterchef, Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα πρόχειρο και νόστιμο φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 ντομάτες κόκκινες και σφιχτές.
  • 3-4 αυγά.
  • 100 γρ. Τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι.
  • Αλάτι. Πιπέρι.
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 5 κουταλιές λάδι η 2 βούτυρο.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε , ξεφλουδίζουμε, και κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες.
  2. Τις βάζουμε με το ζουμί τους στο τηγάνι,προσθέτουμε λίγο αλάτι,πιπέρι,το λάδι η το βούτυρο και την ζάχαρη.
  3. Σιγοβράζουμε τη ντομάτα μέχρι να δέσει και να μείνει μόνο με το βούτυρο.
  4.  Ρίχνουμε τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα και την φέτα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις!