Γαύρος μαρινάτος
Προστέθηκε από
tzeni.masterchef
, Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2011
Μέση βαθμολογία
/ 5
4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή
Ένα ωραίο μεζεδάκι για ουζάκι.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Διάφορα
Ψάρια
Άλλες κατηγορίες
Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές
Όλες οι συνταγές
1 κιλό γαύρο
4 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
2-3 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες .
Λαδι, ξύδι ,αλάτι χοντρό,
μαιντανό ψιλοκομμένο ,
1 καυτερή πιπερίτσα.
Οδηγίες
Καθαριζουμε τον γαύρο και τον πλένουμε.Αφαιρούμε το κόκκαλο προσεχτικά.
Βαζουμε τον γαύρο σ'ενα πυρέξ με λίγο χοντρό αλάτι για 3 ώρες.
Τον ξεπλ'ενουμε και τον βαζουμε στο πυρέξ σε στρώσεις.
Ενδιάμεσα βάζουμε ξύδι πιπεριες σκόρδο,μαιντανο.
Καλύπτω με λάδι και τον σκεπάζω καλά.Μετά 2 μέρες είναι έτοιμος να καταναλωθεί.