Βρέχουμε τα σαβαγιάρ στο σιρόπι του ανανά με το κονιακ.Τα στρωνουμε σ ενα πυρεξ.
Χτυπάμε το ερμόλ με την αχνη και ριχνουμε και το ένα ζελέ διαλυμένο σε 1 ποτηρι ζεστο νερό [αφου πρωτα κρυωσει]τα χτυπαμε λιγο μαζί και τα βάζουμε πάνω απ τα σαβαγιάρ.
Στρώνουμε και τις ροδέλες του ανανά. .
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Διαλυουμε το δευτερο ζελέ οπως λεει το κουτί και το ρίχνουμε επανω αφου πρώτα κρυωσει λίγο.