Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με λίγο λάδι,να μαλακώσουν.
Βράζουμε τις χυλοπίτες και τις σουρώνουμε.
Σε μια κατσαρόλα καβουρδίζουμε ελαφρά το βούτυρο με το αλεύρι.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε,ανακατεύοντας τη μαγιονέζα,1 φλιτζάνι παρμεζάνα,το χυμό λεμονιού,το κρασί και αλατοπίπερο.
Μεταφέρουμε τις χυλοπίτες σε πυρέξ και προσθέτουμε τα μανιτάρια,το κοτόπουλο και τη σάλτσα.Ανακατεύουμε όλα μαζί,πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και την πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.