Σαγανάκι Τυρί

recipe image
Προστέθηκε από Ροδάνθη, Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
1
  • Τυρί  κομμένο   σε   χοντρές   φέτες
  • 2   σακουλάκια
  • Αλεύρι
  • Γάλα
  • Φρυγανιά  τριμμένη
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε   το   τυρί   μας   το  βρέχουμε  ελαφρά,  το   βάζουμε  σε  σακουλάκι   με  αλέυρι   και  το  χτυπάμε  να   πάει   το  αλεύρι  παντού.
  2. Μετά   βγάζουμε  το   τυρί   μας   το   βουτάμε  σε   ενα  βαθύ  πιάτο  που   εχει   γάλα   και   μετα   το   παιρνάμε   στη   φρυγανιά   που   έχουμε  στο    δεύτερο  σακουλάκι .
  3. Τηγανίζουμε  σε   αντικολλητικό  τηγάνι   αφου   έχει   ζεσταθεί   το  λάδι . Με   μία   σπάτουλα   αναποδογυρίζουμε  το  τυρί  μας   και  οταν  ροδοκοκκινησει   και   απο  τις   δυο   μεριές   το   αφαιρούμε.
  4. Επαναλαμβάνουμε  τη   διαδικασία  για  τις   υπόλοιπες  φετες  τυριού  που   έχουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά  αντί  να  το  περάσετε  απο  γάλα   μπορείτε  και  με  αυγό .
Προσωπικά   προτιμώ   με   γάλα  και  για   σαγανάκι  τυρί  προτιμώ  το  τυρί   shamsoe  νομίζω   έτσι   λέγεται .