2-3 κ.σ. λάδι(ανάλογα πόσο πηχτή ή αραιή θέλουμε τη σάλτσα).
Πίτες για το σερβίρισμα!!
Οδηγίες
Σε λεκανίτσα ζυμώνουμε τον κιμά με το πέστο,το τυρί,το σκόρδο,ξύσμα,τα ασπράδια,αλατοπίπερο και κύμινο,λίγο λάδι.
Βάζουμε στο ψυγείο 30 λεπτά με 1 ώρα το μείγμα.Πλάθουμε κεμπάπ τα περνάμε σε καλαμάκια για σουβλάκια και ψήνουμε σε ψηστιέρα ή στο γκριλ να ροδίσουν.
Αλείφουμε με λίγο λάδι τις πίτες τις ψήνουμε να ροδίσουν και τις κόβουμε στα τέσσερα(αν θέλουμε)μπορούμε να τις κόψουμε στα δύο ή ακόμα και ολόκληρες!
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας γιαούρτι- πέστο και λάδι και περιχύνουμε τα ζεστά κεμπάπ!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τέλειο φαγητό,με πολύ πικάντικη γεύση που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους σίγουρα!!Με μια σαλατούλα εποχής είναι ό,τι καλύτερο!!!Τα παιδιά μου το κάνουν σουβλάκι,δλδ.αλείφουν με την σάλτσα την πίτα ολόκληρη,βάζουν απάνω το κεμπαπ,μπορεί να βάλουν και ροδέλες ντομάτας,τυλίγουν και τρώνε!!!!