Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι, αφήνουμε να στραγγίξει και το χοντροκόβουμε.
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το σπανάκι να πιει το νερό του και να σοταριστεί, ρίχνομε τον άνηθο και τον μαϊντανό, σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και το νερό, αλατοπίπερο.
Αφού αρχίσει να βράζει ρίχνομε το ρύζι και σιγοβράζουμε 30 λεπτά περίπου.
Λίγο πριν σβήσουμε το φαγητό προσθέτουμε το χυμό λεμονιού!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ένα εύκολο, γρήγορο φαγητό και υγιεινό για τα παιδιά μας κυρίως!