Τραγανοί ρεβυθοκεφτέδες

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Σαρακοστιανό πιάτο και αυτό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γραμμάρια μουσκεμένα αποβραδίς .
  • 1 κουταλάκι σόδα.
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
  • Μαϊντανό ,άνηθο και δυόσμο ψιλοκομμένα.
  • 1 αυγό.
  • 3 κουταλιές σούπας φρυγανιές.
  • Αλάτι, πιπέρι,.
  • Αλεύρι.
  • Λάδι για το τηγάνισμα.
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε τα ρεβίθια από βραδύς με το κουταλάκι την σόδα. Τα στραγγίζουμε καλά και τα πλένουμε με άφθονο νερό.
  2. Τα στραγγίζουμε  πάλι και τα περνάμε απο το μούλτι λίγα-λίγα και τα  κάνουμε πολτό.
  3. Προσθέτουμε  το αυγό, τα μυρωδικά χόρτα, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Πλάθουμε με αλεύρι και τηγανίζουμε με μπόλικο καφτό λάδι.
Λίγα μυστικά ακόμα