Για την κρέμα
Βάζω 1 κ.γλ. κορν φλάου σε λάδι που καίει ελαφρά και φέρνω μερικές βόλτες ρίχνω λίγο γάλα κρύο και ανακατεύω καλά. Στην συνέχεια ρίχνω και το ζουμί από το ψημένο φαγητό καθώς και το χυμό 1 λεμονιού. Ανακατεύω για λίγο πάνω στη φωτιά και έτοιμη η κρέμα να περιχύσω στην κατσαρόλα τα κολοκυθάκια μου!

Φτιάχνω τη γέμιση με 2 τρόπους:
Δεν χρησιμοποιώ αυγολέμονο, αλλά μια ελαφριά κρέμα σαν μπεσαμέλ, που περιχύνω τα κολοκυθάκια μου.