Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι με το λάδι να σωταριστεί.
Όταν ξανθύνει αρκετά προσθέτουμε τα φιλέτα και τα ροδίζουμε απ'όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με τη σαμπάνια και σκεπάζουμε το τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά .
Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και σιγοψήνουμε για λίγο ακόμα.
Συνοδεύουμε το φαγητό με ρύζι και το απολαμβάνουμε με την ίδια σαμπάνια που προσθέσαμε στο μαγείρεμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η διαφορά με το λευκό κρασί που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε είναι ότι η σαμπάνια δίνει στο φαγητό μας πιο φίνα και πιο λεπτή γεύση.