Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα σαμπάνιας

recipe image
Προστέθηκε από LARA LO, Πέμπτη, 24 Φεβρουάριος 2011
Περιγραφή

Ποιος είπε ότι η σαμπάνια...μόνο πίνεται;

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 κσ ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι ,αλάτι
  • 1 ποτήρι νερού,σαμπάνια brut
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι με το λάδι να σωταριστεί.
  2. Όταν ξανθύνει αρκετά προσθέτουμε τα φιλέτα και τα ροδίζουμε απ'όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με τη σαμπάνια και σκεπάζουμε το τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοψήνουμε για 10  λεπτά .
  3. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και σιγοψήνουμε για λίγο ακόμα.
  4. Συνοδεύουμε το φαγητό με ρύζι και το απολαμβάνουμε με την ίδια σαμπάνια που προσθέσαμε στο μαγείρεμα.
Λίγα μυστικά ακόμα