Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε μικρά κομματάκια. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού επάνω στα μήλα.
Ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα στο μείγμα βιτάμ-ζάχαρη που έχει κρυώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι ,την βανίλια, μετά τις σταφίδες, τα καρύδια, την κανέλα και το γάλα. Τέλος προσθέτω και τα μήλα και ανακατεύω ελαφρά.
Tοποθετούμε σε ταψί αραιά -αραιά, η τα βάζουμε στην φόρμα σε θήκες χαρτάκια και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς περίπου 20 λεπτά.
Κοσκινίζουμε επάνω ζάχαρη άχνη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Της στιγμής γλυκάκια που ενθουσιάζουν τα εγγονάκια μου, αλλά και όλους μας!