Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια . Προσθέτουμε τον κιμά ανακατεύουμε καλά και διαρκώς μέχρι να γίνει ο κιμάς σπυρωτός . Προσθέτουμε την κανέλα και το κρασί .. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί . Προσθέτουμε το ανάλογο νερό , όχι πολύ , ένα ποτήρι του νερού και αφήνουμε να βράσει .
Όταν είναι έτοιμος , προσθέτουμε και τα αυγά με τα τυριά αφού τα έχουμε ανακατέψει μεταξύ τους , τα αφήνουμε στην άκρη .
Ζυμώνουμε τα υλικά για το φύλλο και αφήνουμε λίγο την ζύμη να ξεκουραστεί .
Πλάθουμε 15 μικρά μπαλάκια . 3 μπαλάκια απλωμένα και ενωμένα μεταξύ τους μας δίνουν ένα φύλλο . Έτσι ανοίγουμε 5 φύλλα .
Σε λαδωμένο ταψί βάζουμε 2 φύλλα κάτω και μεταξύ αυτών λάδι . Προσθέτουμε από πάνω την μισή δόση του κιμά , μετα 1 φύλλο και τον υπόλοιπο κιμά , από πάνω τα άλλα δύο φύλλα ,
Λαδώνουμε πολύ καλά , χαράζουμε σε κομμάτια και ραντίζουμε νερό με .
Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στην τελευταία θέση για μισή ώρα και άλλη μισή στην μεσαία θέση με αντιστάσεις πάνω - κάτω στους 200 βαθμούς , Χρειάζεται αυτό τον χρόνο ψησίματος για να μην είναι ωμό το φύλλο που έχουμε βάλει στην μέση .