Οι κεφτέδες του Καλονοικοκύρη

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Τραγανοί , παναρισμένοι κεφτέδες !

Συστατικά

500 γρ . κιμά μισό χοιρινό μισό μοσχάρι
120 γρ . ψωμί άσπρο ή ψωμάκια από την προηγούμενη μέρα
4 κ , σ , μαϊντανό κομμένο
1 αυγό
2 μεγάλα κρεμμύδια σε μικρούς κύβους κομμένα και όχι τριμμένα στον τρίφτη
πιπέρι , αλάτι
1 κ , γλ . σκόνη μουστάρδας
1 κ , γλ.μπαχαρικό για κιμάδες

για το τύλιγμα

παξιμάδι τριμμένο
λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βάζουμε το ψωμί η τα ψωμάκια σε νερό να μουλιάσουν και τα στύβουμε καλά .

Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά .

Πλάθουμε κεφτέδες και τους τυλίγουμε στο τριμμένο παξιμάδι και τους τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι .