Παγκάσιους αρωματισμένο με δεντρολίβανο

recipe image
Προστέθηκε από Hlianna, Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Είναι ένα ψάρι που μοιάζει με τη γλώσσα και το βρίσκουμε φρέσκο σε φιλέτο ή και κατεψυγμένο . Είναι νόστιμο και φτηνό ψάρι . Στη συνταγή αυτή έχει αρωματιστεί με ψιλ / νο δεντρολίβανο και έχει αποκτήσει γεύση και άρωμα ! Ανάλαφρο και για δίαιτα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φιλέτα παγκάσιους
  • 4-5 κ.σ. λάδι
  • ½ - 1 λεμόνι το χυμό του
  • Αλάτι , πιπέρι
  • 1 κ.σ. Ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
Οδηγίες



Απλώνω το παγκάσιους σε πυρέξ , αφού το αλατοπιπερώσω .

Το ραντίζω με το λεμόνι , το λάδι και ρίχνω και το δεντρολίβανο .

Ψήνω στους 200 ο περίπου 20 λεπτά . Αν θέλουμε , στο τέλος το ροδοκοκκινίζουμε στο γκριλ .

Λίγα μυστικά ακόμα