Ψάρι φιλέτο Chakalaka

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Σάββατο, 03 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Ένα φαγητό από τη Νότια Αφρική !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

4 φιλέτα μέτρια ψάρι
5 δόντια σκόρδο σε κυβάκια κομμένα
1 χούφτα βασιλικό κομμένο
200 γρ κρέμα γάλακτος
2 κρόκους αυγού
50 γρ πατατάκια Chips με γεύση Chakalaka ελαφρά τριμμένα
χυμό από λεμόνι
αλάτι , φρεσκοτριμενο πιπέρι
λίγο τριμμένο τρίχρωμο πιπέρι
λίγο τσιλι τριμμένο

Οδηγίες



Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα πυρέξ , αλατίζουμε και πιπερώνουμε με το τρίχρωμο πιπέρι .

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το λεμόνι μέχρι να γίνει μια κρέμα .

Ρίχνουμε και τους κρόκους , το σκόρδο , το βασιλικό , αλατίζουμε και πιπερώνουμε .

Προσθέτουμε και τα Chakalaka - Chips και ανακατεύουμε ελαφρά .

Το μείγμα αυτό το βάζουμε επάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τσιλι .

Aνάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμους .

Βάζουμε στον φούρνο στην κατω θέση του φουρνου και  στο κάτω μερος και ψήνουμε 20 λεπτα, μετα το βαζουμε για λιγο στο γκριλ να παρη χρωμα απο πανω.