Αρχικά φτιάχνουμε το σιρόπι βράζοντας για 5 τη ζάχαρη με το νερό . Στο τέλος ρίχνετε και το χυμό λεμονιού και το κατεβάζετε από τη φωτιά , αφήνοντάς το να κρυώσει .
Σε μπολ ανακατεύουμε τα καλοαλεσμένα καρύδια με τη φρυγανιά και τα μυρωδικά .
Προσθέτουμε το μείγμα των καρυδιών στο σιρόπι και ανακατεύουμε καλά .
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια με τη βοήθεια δύο μικρών κουταλιών και τα ρίχνουμε στη ζάχαρη άχνη . Τα πανάρουμε καλά και τα τοποθετούμε σε πιατέλα .
Διατηρούνται αρκετές μέρες εκτός ψυγείου , σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη .