Για το μπιφτέκι
- 300 γραμμάρια κιμά χοιρινό η μοσχαρίσιο
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1/2 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- αλάτι και πιπέρι
Για να καλύψουμε το μπιφτέκι
- 200 γραμμάρια τριμμένο gouda
- 6 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας καπνιστό
- 200 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
- 1 πιπεριά κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια