Κοτόπουλο με μανιτάρια και σάλτσα κάρυ

recipe image
Προστέθηκε από marianta, Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Αγαπημένη γεύση το κοτόπουλο και η σημερινή συνταγή είναι εύκολη και ελαφριά

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο στήθος κοτόπουλο
  • 200 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας κάρυ
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλάκι αλεύρι
Οδηγίες
  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο λάδι μαζί με το κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σωτάρουμε για δύο λεπτά ακόμα.
  3. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το κάρυ και σιγοβράζουμε το φαγητό για 40 λεπτά.
  4. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με ένα κουταλάκι αλεύρι και το προσθέτουμε στο κοτόπουλο.
  5. Αφήνουμε ένα λεπτό να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
  6. Το συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι.