Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς μου
Προστέθηκε από Ροδάνθη, Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010
Μέση βαθμολογία 



/ 5
6 χρήστες ψήφισαν
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξυσμένο ή πολτοποιημένο στο μούλτι
- 1 ντομάτα μεγάλη ώριμη ξυσμένη
- ψωμί μπαγιάτικο ή 2 φέτες του τοστ στο μούλτι
- (όχι βρεγμένο γιατί θα πιεί τα υγρά από την ντομάτα μετά στη ζύμη)
- λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
- λίγο δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο (έβαλα 6 φυλλαράκια)
- αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες

- Βάζουμε τον κιμά μας σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε και βάζουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο για κανένα μισάωρο να ενωθούν οι μυρωδιές.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας σε μπαλίτσες και τις περνάμε από το αλεύρι.
- Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας σε βαθύ τηγάνι.
- Αλλάζουμε τηγάνι και λάδι όταν δούμε το λάδι μας να έχει μαυρίσει, έτσι ώστε να μην μαυρίσουν τα κεφτεδάκια
- Σερβίρουμε με ρύζι