3 - 4 κουταλιές της σούπας σιρόπι από γλυκό κουταλιού
1/4 της κούπας κονιάκ ή λικέρ
Οδηγίες
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της ζύμης και ετοιμάζετε μια εύπλαστη ζύμη.
Αλέθετε στο μούλτι τα καρύδια και τις σταφίδες και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.
Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο και κόβετε μ ένα ποτήρι στρογγυλά φύλλα.
Βάζετε σε κάθε φύλλο ένα κουταλάκι γέμιση.
Τα κλείνετε σε μακρόστενο σχήμα και τα βάζετε σε ταψί που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Τα ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Όταν ψηθούν μπορείτε να τα πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη ή να τα σιροπιάσετε με σιρόπι που θα φτιάξετε με 1 ποτήρι ζάχαρη, 1 ποτήρι νερό και 1/2 ποτήρι μέλι.