Πασχαλίτσα γεμιστή

recipe image
Προστέθηκε από marianta, Σάββατο, 13 Μάρτιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Εν όψει του Πάσχα σκέφτηκα να φτιάξω ένα γλυκάκι νηστίσιμο και επίκαιρο. Πολύ απλό και γευστικό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά

Συστατικά
  • Για 4 πασχαλίτσες χρειαζόμαστε
  • 12 λουκούμια μπουκίτσες με αμύγδαλο
  • 300 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα
  • χρώματα ζαχαροπλαστικής κόκκινο, μαύρο και κίτρινο
Οδηγίες
  1. Χρωματίζουμε τα 200 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα με το κόκκινο χρώμα.
  2. Τη χωρίζουμε σε 4 κομμάτια για να φτιάξουμε το σώμα για τις πασχαλίτσες.
  3. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι και βάζουμε μέσα δύο λουκούμια.
  4. Το φτιάχνουμε σε σχήμα αυγού περίπου.
  5. Χρωματίζουμε τα 160 γραμμάρια αμυγδαλόπαστα με μαύρο χρώμα και φτιάχνουμε 4 κεφάλια για τις πασχλίτσες.
  6. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι και βάζουμε μέσα ένα λουκούμι.
  7. Χρωματίζουμε την υπόλοιπη αμυγδαλόπαστα με κίτρινο χρώμα και φτιάχνουμε τις κεραίες.
  8. Κολλάμε τα κομμάτια μεταξύ τους και οι πασχαλίτσες είναι έτοιμες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !