Περιγραφή
Μια παραλλαγή με κεφτεδάκια και στη σάλτσα αντί για μουστάρδα που έχει η πρωτότυπη συνταγή, έβαλα κρόκο Κοζάνης.
Για τη σάλτσα

Η παραδοσιακή ρωσική συνταγή του φιλέτου Στρογγανόφ, είναι το πιάτο που δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του 1890 και σερβιριζόταν με διπλοτηγανισμένες τραγανές πατάτες, ενώ στη μοντέρνα αποτελείται από λεπτό φιλέτο μοσχαριού με μανιτάρια, κρεμμύδια και μια ξινή σάλτσα που συνοδεύεται με ρύζι ή νουντλ.
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για το νόστιμο αυτό πιάτο. Ακόμα και με κυνήγι γίνεται αυτή η σπουδαία και απλή συνταγή.