Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2073-vashtartasg.jpg
Μπισκοτένια βάση



Αχλάδια με προσούτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 15 Μάρτιος 2009
none
Συστατικά
  • αχλάδια
  • ροκφόρ ή γκοργκοντζόλα
  • προσούτο
  • λίγη ρόκα
Οδηγίες
  1. Kαθαρίζω και κόβω στα 6… 2-3 αχλάδια.
  2. Στο σκάψιμο του αχλαδιού βάζω με πίεση  των δακτύλων λίγο ροκφόρ  (ή γκοργκοντζόλα) και όλο αυτό το τυλίγω με μισή φέτα ή μια φέτα προσούτο.
  3. Υπέροχη γλυκοαλμυρή γεύση!
  4. Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια ιδέα από το πολύ καλό μπλοκ της Ιωάννας το food Junkie not junk food.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή