Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2264-pagwtolemoni11.jpg
Παγωτό λεμόνι


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Κρέμα σαντιγί
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Κρέμα σαντιγί
#60731
Κρέμα σαντιγί 8 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
Για να φτιάξουμε σαντιγί, πρέπει:

- Η κρέμα γάλακτος να έχει όλα τα λιπαρά της και να είναι για πολλές ώρες στο ψυγείο, ώστε να είναι κρύα.

- Τα σκεύη που θα χρησιμοποίησουμε να είναι απόλυτα καθαρά και στεγνά.

- Χτυπάμε αρχικά στο μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να φουσκώσει κια μετά ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.

- Όταν η σαντιγί κάνει κορυφές στους έλικες του μίξερ, είναι έτοιμη.

-Δεν πολυχτυπάμε γιατί θα κόψει η κρέμα σε βούτυρο και νερό.

- Σε περίπτωση που κόψει, ρίχνουμε λίγη κρέμα ακόμα και συνεχίζουμε προσεχτικά το χτύπημα.
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#60734
Απ:Κρέμα σαντιγί 8 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
Βουτυρο Σπιτικο

400 γρ κρεμα γαλακτος με 30% λιπαρα
λιγο αλατι αν το θελουμε αλατισμενο
το χτυπατε για 15 λεπτα περιπου
αυτο τωρα αρχηζει και χωριζεται απο το νερο του
στραγγιζουμε το πρωτο νερο και συνεχιζουμε παλι το χτυπιμα ξανα στραγγιζουμε νερο και εχουμε το βουτυρο καθαροτατο
φτιαχνη 130 γρ βουτυρο






















ΓΙΑ ΑΥΤΟ
αν σας κοπη η κρεμα γαλακτος στο χτυπημα και δεν εχετε βαλη ακομη μεσα ζαχαρη,μην την πετατε!!!!εξακολουθηστε να την χτυπατε με το μιξερ οσπου γεινη καλλα βουτυρο πετατε το νερο που βγαζη ριξτε μεσα αλατι 1 σκορλιδα λιωμενη λιγο μαιδανο ψιλικομενο και αυτο το βουτυρο με τα μυρωδικα το βαζουμε στο ψυγειο η στην καταψηξη για να εχουμε οταν ψυνουμε
μπορουμε να το βαλουμε επανω σε ψυτο κρεας και σε φρεσκο ψωμι
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ειπαρχη φοβος να γεινετε μανιακοι στο βουτυρο αυτο αχαχαχαχααααα
Bianka (Συντονιστής)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 7696
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Bianka11054 Τοποθεσία: ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ
Τελευταία διόρθωση: 14/04/2012 09:35 από Bianka.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή