Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buying Crystal Meth Online
balegunhelen@gmail.com 24.4.2024 22:18
Buy a real registered USA driving license,SSN cert
dominicadomi 24.4.2024 16:36
Registered passport ID card, driving license, visa
dominicadomi 24.4.2024 16:34
购买护照、驾照、身份证、居留证(WhatsApp..... 1 (817) 523 8273 我
dominicadomi 24.4.2024 16:04
Registered passport ID card, driving license, visa
dominicadomi 24.4.2024 16:03
Telegram @alexparkss Hire a Hitman Online All Coun
aloualex657@gmail.com 24.4.2024 2:07
Kaufen Sie Tilidin 100/8 mg ohne Rezept in Deutsch
larssonola5050@gmail.com 24.4.2024 0:59
Kaufen Sie Rohypnol 2 mg ohne Rezept in Deutschlan
larssonola5050@gmail.com 24.4.2024 0:51
Kaufen Sie Tramadol 100 mg ohne Rezept in Deutschl
larssonola5050@gmail.com 24.4.2024 0:44
Kaufen Sie Citalopram 40 mg ohne Rezept in Deutsch
larssonola5050@gmail.com 24.4.2024 0:29
fun88com.vip แหล่งเดิมพันที่เป็นที่ยอมรับอันดับต้น
doudouhu519@gmail.com 23.4.2024 10:04
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fak
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:56
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fak
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:55
购买真假护照,购买驾驶执照,WHATSAPP:+1(725) 867-9567
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:47
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fak
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:44
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fak
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:38
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fak
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:35
Buy fake USD $ ( WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ) Buy
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:32
Buy fake USD , buy fake Canadian dollars (CAD),WHA
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:32
Buy fake USD , buy fake Canadian dollars (CAD),WHA
scottbilly103@gmail.com 22.4.2024 9:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Τα μυστικά για επιτυχημένο σουφλέ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Τα μυστικά για επιτυχημένο σουφλέ
#5349
Τα μυστικά για επιτυχημένο σουφλέ 14 Χρόνια, 10 Μήνες πριν  



- Το σουφλέ μπορεί να γίνει με πολλά συστατικά αλμυρά ή γλυκά.
- Με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι, τα οποία ψιλοκόβονται και ανακατεύονται με τη μπεσαμέλ.
- Τα τυριά χρησιμοποιούνται τριμμένα και τα λαχανικά περνιούνται από το μύλο.
- Κάθε σουφλέ παίρνει την ονομασία του από το βασικό υλικό που αποτελείται.
- Όπως σουφλέ με τυριά, σουφλέ με κοτόπουλο, σουφλέ σοκολάτας κλπ.
- Τα ασπράδια πρέπει να χτυπηθούν σε σφικτή μαρέγκα και να προστεθούν στο σουφλέ την τελευταία στιγμή.
- Το σουφλέ πρέπει να σερβιριστεί αμέσως μόλις βγει από τον φούρνο διαφορετικά θα «καθίσει», δηλαδή θα ξεφουσκώσει, δεν θα έχει καλή εμφάνιση έστω κι αν έχει καλή γεύση.
- Ο φούρνος πρέπει να είναι καλά προθερμασμένος.
- Πρέπει να χρησιμοποιείται στρογγυλή φόρμα με ψηλά και κάθετα τοιχώματα για να φουσκώσει γρηγορότερα.
- Το μείγμα του σουφλέ πρέπει να φτάνει μέχρι 6-7 εκ. κάτω από το χείλος της φόρμας, ώστε όταν φουσκώσει να μη χυθεί έξω.
- Όταν προστίθενται στο μείγμα τα χτυπημένα ασπράδια δεν πρέπει να ανακατεύετε κυκλικά, αλλά από κάτω προς τα πάνω και με μεγάλη προσοχή για να μη «σπάσει»η μαρέγκα.
- Η φόρμα πρέπει να είναι καλά αλειμμένη με βούτυρο.
- Η αναλογία των αυγών πρέπει να είναι 1 για κάθε άτομο. Μπορεί όμως να μειωθεί χωρίς μεγάλη ζημιά.
- Η μπεσαμέλ, που είναι η βάση του σουφλέ, πρέπει να είναι πάντα σφιχτή, γιατί προσθέτοντας άλλα ρευστά υλικά μπορεί να μειωθεί η στερεότητα του μείγματος.
- Τα αυγά και τα άλλα υλικά προστίθενται στη μπεσαμέλ όταν είναι κρύα ή χλιαρή.
- Το σουφλέ μπορεί να ψηθεί και σε μπεν μαρί . Σε αυτή την περίπτωση βάζουμε τη φόρμα με το σουφλέ σε σκεύος με καυτό νερό τόσο που να φτάνει τα ¾ του ύψους της φόρμας.
- Κλείνουμε μετά αεροστεγώς το σκεύος και το βάζουμε στη φωτιά κρατώντας ένα σιγανό σταθερό βράσιμο του νερού.
- Χρειάζεται περίπου 1 ½ ώρα για να ψηθεί.


Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17794
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή