Πρόσφατα σχόλια



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2337-mpourekakia11.jpg
Μπουρεκάκια


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Περισσεύματα κιμά και κρέατος
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1234
ΘΕΜΑ: Περισσεύματα κιμά και κρέατος
#19563
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
Περίσεψε γεμισή απο την γαλοπούλα μας ;

κόβουμε πορτοκάλια και αδιάζουμε την ψύχα τους , αφήνουμε μόνο τις φλούδες σαν κούπες δλδ ...
τα γεμίζουμε με την γέμιση(ζεστή) ... τρίβουμε λίγη παρμεζάνα και έτοιμα ...

Η ιδέα είναι μια φίλης μου της Όλγας!
afroditi (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 554
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ afdionysopoyloy@windowslive.com Τοποθεσία: Πάτρα Γεννέθλια: 1976-07-02
Χαράλαμπος 14-06-06 Μαρία 04-09
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#19568
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
Θα την κάνω την προσπάθεια , βεβαίως , ειδικά εφόσον πρόκειτε για πολυ αγαπημένο μου πρόσωπο ...

afroditi (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 554
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ afdionysopoyloy@windowslive.com Τοποθεσία: Πάτρα Γεννέθλια: 1976-07-02
Χαράλαμπος 14-06-06 Μαρία 04-09
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#19573
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
afroditi έγραψε:
Περίσεψε γεμισή απο την γαλοπούλα μας ;

κόβουμε πορτοκάλια και αδιάζουμε την ψύχα τους , αφήνουμε μόνο τις φλούδες σαν κούπες δλδ ...
τα γεμίζουμε με την γέμιση(ζεστή) ... τρίβουμε λίγη παρμεζάνα και έτοιμα ...

Η ιδέα είναι μια φίλης μου της Όλγας!


Τα πορτοκαλένια αυτά μπολ, μπαίνουν στο φούρνο για να πιάσει κρουστα το τυρί και να μοιρίσει το πορτοκάλι;
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#23315
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Μια καλή ιδέα για περισσεύματα ψημένου κρέατος μας έδωσε η φίλη μας η hrisag που με τα περισσεύματα έφτιαξε

Κροκέτες από κρέας
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Τελευταία διόρθωση: 10/08/2010 09:40 από Hlianna.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#23340
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Νομίζω ότι θα μπορούσαν να γίνουν και με κοτόπουλο ή γαλοπούλα; φυσικά και θα τις λέγαμε ..."κροκέτες από κ....ή από γαλ...."
Τι λες;
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Τελευταία διόρθωση: 10/08/2010 09:41 από Hlianna.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#23344
Απ:Περισσεύματα κιμά και κρέατος 10 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Πολύ καλή η ιδέα σου Ηλιάννα! Γενικά το κρέας που περισσεύει μπορούμε να το κάνουμε διάφορα φαγητά. Εγώ πολλές φορές ψήνω μελιτζάνες και τις βάζω σαν βάση σ ένα πυρέξ από πάνω ψιλοκομμένο το κρέας που έχει περισσέψει ροδέλες ντομάτας και λίγη τριμμένη φέτα ή τυρί που λίωνει και το βάζω ένα τεταρτάκι στο φούρνο κι έχω ένα ωραιότατο ορεκτικό.
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα.
marianta (Μέλος)
Ζήσε τη στιγμή.
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 2885
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Γεννέθλια: 0000-11-25
Τελευταία διόρθωση: 30/01/2010 07:29 από marianta.
Αγαπώ σημαίνει ζω. Αγαπιέμαι και αγαπώ, σημαίνει αξίζω να ζω. Είμαι εδώ γιατί αγαπώ την καλή και ζεστή παρέα και την μαγειρική και θέλω να κάνω μαζί σας πολλά πολλά γευστικά ταξίδια στη χώρα των χρωμάτων και των αρωμάτων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1234
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή