Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


Μαγειρικές διαδρομές

Ντομάτα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Kατακόκκινη και ζουμερή, πρωταγωνιστεί χρόνια στις σαλάτες μας και φτιάχνει τις πιο νόστιμες σάλτσες.

Ωστόσο, η ντομάτα δεν είναι μόνο μία !

Περισσότερα: Ντομάτα

 

Χταπόδι

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 31
ΧείριστοΆριστο 

Το χταπόδι θέλει μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά για αρκετή ώρα. Θα βγάλει το ζουμί του που είναι πολύ νόστιμο αλλά κι αρκετά αλμυρό. Δεν προσθέτουμε λοιπόν επιπλέον αλάτι, παρά μόνο αν χρησιμοποιήσουμε και άλλα υγρά στο μαγείρεμα.

Περισσότερα: Χταπόδι

   

Zελατίνη

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 7
ΧείριστοΆριστο 

Δεν μπορείτε να την μυρίσετε ή να την γευθείτε, έχει όμως ένα σημαντικό ρόλο στους ζελέδες, μούς και τερίνες. Η ζελατίνη είναι μια καθαρή πρωτεΐνη που φτιάχνεται

Περισσότερα: Zελατίνη

   

Η διατροφή μας το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή ξενοιασιάς, διακοπών και απολαύσεων, οπότε η διατροφή έχει την τιμητική της. Ποιοι είναι όμως οι δημοφιλείς μύθοι της καλοκαιρινής διατροφής και ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτούς;

Περισσότερα: Η διατροφή μας το Καλοκαίρι

   

Είναι όλα τα λάδια ίδια ;

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Ελαιόλαδο είναι το έλαιο που λαμβάνεται από τους καρπούς του ελαιόδεντρου με μέσα μηχανικά και επεξεργασία φυσική, ενώ η θερμοκρασία και ο φωτισμός δεν αλλοιώνουν τη σύστασή του.

Περισσότερα: Είναι όλα τα λάδια ίδια ;

   

Το χρώμα στις τροφές μας

Έχει σημασία αν τρώμε πράσινες ή κόκκινες πιπεριές, άσπρο ή μοβ λάχανο;

Έχει, βεβαιώνουν οι διατροφολόγοι και μας αποκαλύπτουν τι υποδηλώνουν τα χρώματα στο τραπέζι μας.

Περισσότερα: Το χρώμα στις τροφές μας

   

Mαροκινή κουζίνα

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 11
ΧείριστοΆριστο 

 

Η κουζίνα στο Μαρόκο συγκαταλέγεται στις πιο παράξενες στον κόσμο. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα της επιρροής και της αλληλεπίδρασης των διαφορών πολιτισμών. Στο Μαρόκο, η κουζίνα είναι μίγμα Βερβέρικης

Περισσότερα: Mαροκινή κουζίνα

   

To ροδάκινο

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Η ροδακινιά θεωρείται "Το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου", που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά. Ο ανθός της ροδακινιάς συμβολίζει την άνοιξη, την αναγέννηση και ως συνέπεια τη γονιμότητα.

Περισσότερα: To ροδάκινο

   

Η τέχνη του τραπεζιού

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 

Για να διοργανώσετε ένα άψογο δείπνο, δεν αρκεί μόνο η προσεκτική προετοιμασία των εδεσμάτων, χρειάζεται και η όμορφη παρουσίασή τους σε ένα σωστά στρωμένο τραπέζι.

Γι’ αυτό, μην υποτιμάτε και μην παρεξηγείτε το «τυπικό» ενός τραπεζιού θεωρώντας το περιττή πολυτέλεια.

Περισσότερα: Η τέχνη του τραπεζιού

   

Τι εστί βερίκοκο;

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 

Οι κυριότερες ποικιλίες που παρατηρούνται στην Ελλάδα είναι τα τσαουλιά που είναι μικρόκαρπα, τα Διαμαντοπούλου (μεσόκαρπα), τα Μπεμπέκου (μεγαλόκαρπα) όπως και

Περισσότερα: Τι εστί βερίκοκο;

   

Η ιστορία των κοκτέιλς

Συντάχθηκε απο τον/την Hlianna

Η ιστορία πίσω από 11 διάσημα κοκτέιλς
Οι θεωρίες για την προέλευση της λέξης cocktail είναι αναρίθμητες! Λέγεται ότι η λέξη cocktail πρωτοεμφανίστηκε σε αμερικάνικο λεξικό το 1803. 

Περισσότερα: Η ιστορία των κοκτέιλς

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Μεταφορά στην κορυφή