Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ζαρμπό η γαλλική γλυκιά πίτα

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Είναι Πίτα γλυκιά με γέμιση μαρμελάδας

Συστατικά
  • Ζύμη
  • 0,5 ποτηρακι του νερού γάλα χλιαρο ,
  • 2 κ.γλ. ζαχαρη ,
  • 20 γρ φρεσκια Μαγια ,
  • 3 κ. σ. αλευρι
  • 200 γρ μαργαρίνη λιωμένη ,
  • 1 βανιλινη,
  • 0,5 ποτηρι ζαχαρη ,
  • 1 αυγο ,
  • 500 γρ αλευρι ,
  • 1/2 μπεικιν
  • Γκανάς
  • 6 κ σ ζαχαρη
  • 6 κ σ γάλα .
  • 3 κ σ κακάο
  • 1 κ σ κορν φλάουρ (νισεστε)
  • για τη γέμιση
  • 400 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο και
  • 150 γρ. σπασμένα καρύδια
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε τα 4 πρώτα υλικά και αφηνουμε για 15'.
  2. Μετα ξεκιναμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
  3. Χωρίζουμε τη ζυμη στα 3, ανοίγουμε φύλλα, εμενα το ταψί μου ειναι 25 χ 35.
  4. Στρώνουμε λαδόκολλα βαζουμε το πρωτο φύλλο, απο πανω μαρμελάδα βερίκοκο με καρύδια σπασμένα, απο πανω δεύτερο φύλο και γεμιση και στο τελος το τελευταίο φύλο και αφηνουμε στην άκρη 30-40'
  5. Μετα ψηνουμε σε 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
  6. Όταν θα βγαλω το ταψί μας απο το φούρνο περιχύνω με τη γκανάς
  7. Για τη γκανάς: βαζουμε όλα τα υλικά στο Μάτι και μόλις παρει δυο βρασεις έτοιμο.
  8. Περιχυνουμε απο πανω και αν έχετε άσπρη σοκολατα κανουμε σχέδιο εγώ δεν ειχα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή