Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ζαμπόν γαλοπούλας με γεύση παστουρμά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Γαλοπούλα αέρος με γεύση παστουρμά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 800-1000 γρ στήθος φιλέτο γαλοπουλας

Για την πάστα θέλουμε

  • 50 γρ σκόρδο ολόκληρο τριμμένο
  • 50 γρ πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ σ κύμινο
  • 50 γραμμάρια τσεμένι (μοσχοσίταρο)
  • 2 κ σ Κόκκινη καπνιστή παπρικα
  • 2 κ σ σουμακ
  • 1 κ σ κόκκινο πιπέρι καυτερό
  • λίγο λάδι η Νερό
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι. Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα
  2. Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες Σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
  3. Ολα τα υλικα τα λιώνουμε στο μπλεντερ και βαζουμε νερο η λαδι τοσο που να έχουμε μια παστα. Το αφηνουμε για 24 ώρες σε ψυγείο.
  4. Τωρα το πλένουμε πολυ Καλα το κρέας ,το στεγνώνουμε βαζουμε επανω την παστα που έχουμε φτιάξει να καλύψει ολο το κρέας και το βαζουμε σε μια καλτσα ναύλον. Το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 -7 ημέρες να στεγνώνει.
  5. Μετα το κοβουμε και το κραταμε στο ψυγείο
Λίγα μυστικά ακόμα

ζαμπόν αέρος
 παρόμοια συνταγή που δείχνει τον τρόπο που το ετοιμάζουμε

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή