Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Χαλβάς σαπουνέ

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Υπέροχος χαλβάς τύπου Φαρσάλων.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Μισό φλ.τσαγιού φρ. βούτυρο
  • 2 φλ.τσ. νισεστέ
  • 3 φλ.τσ. ζάχαρη
  • 6 φλ. τσ. νερό
  • 1 φλ. τσ. αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα
Οδηγίες
  1. Κανουμε καραμελα τα 2 φλυτζανια ζαχαρη με το βουτυρο
  2. Διαλυουμε στο νερο τον νισεστε
  3. Ριχνουμε προσεκτικα μεσα στην κατσαρολα, ανακατευουμε μεχρι να ξεκολλαει απ τα τοιχωματα.
  4. Στρωνουμε σ ενα ταψακι και περναμε για 20 λεπτα απ τον φουρνο ΣΤΟΥς 180 βαθμους.
  5. Ριχνουμε απο επανω την υπολοιπη ζαχαρη και καιμε με το φλογιστρο.
  6. Γαρνιρουμε με το καβουρντισμενο αμυγδαλο
  7. Καλη επιτυχια
Σχόλια
Σχόλιο από ntinakom , Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016
Βαρβάρα, καλησπέρα! μπορούμε αντί να κάψουμε την ζάχαρη με το φλόγιστρο να την ρίξουμε όπως λες στον χαλβά και να τον ξαναβάλουμε στον φούρνο;
Σχόλιο από BarBarBar , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016
και βεβαια μπορεις θα το βαλεις στο γκριλ
Μεταφορά στην κορυφή