Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Τσάτνεϋ με τσίλι πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Καυτερή και γλυκιά σάλτσα από γλυκές και καυτερές τσίλι πιπεριές. Γι αυτούς που αντέχουν τις σούπερ δυνατές και καυτερές γεύσεις.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης σε κομμάτια
  • 6 καυτερές κόκκινες πιπεριές τσίλι με ή χωρίς τους σπόρους σε κομμάτια
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε φέτες
  • 100 γρ. τζίντζερ φρέσκο, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 100 ml ξύδι μπαλσάμικο
  • 100 ml νερό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες
  1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
  2. Ξεσκεπάζουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε περιστασιακά. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά το μείγμα είναι σαν σιρόπι καραμελωμένο.
  3. Αφαιρούμε από τη φωτιά, περιμένουμε να κρυώσει και λιώνουμε τη σάλτσα στο multi.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύει κρέατα ψητά, τηγανητά κεφτεδάκια και τυριά.

Σε συνταγή της ΄Αννας Μαρίας Μπαρούχ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή