Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τραγανό κέικ μπισκότου με γέμιση καρύδας και αμύγδαλου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017
none
Περιγραφή

Ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο κέικ!!!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
24 αρα φόρμα
  • Για τη ζύμη
  • 400 γρ αλεύρι
  • 100γρ ζάχαρη
  • 250 γρ βούτυρο
  • 10 g μπέικιν πάουντερ
  • 2 αυγα
  • 1/2 λεμόνι μονο το ξύσμα
  •  Για τη γέμιση:
  • 130 γρ ζάχαρη
  • 200 γρ αμύγδαλο πούδρα
  • 100 γρ τριμμένη καρύδα
  • 3 κουταλιές της σούπας ρούμι
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
  1. Από τα παραπάνω 6 υλικα κανουμε μια ζυμη, (πιθανόν 2-3 κουταλιές αλεύρι ακόμα να προσθέσετε)
  2. Προθερμάνετε το φούρνο, στους 175 βαθμούς αερα
  3. Για την γέμιση
  4. Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι. Σε μια 24 άρα φορμα βαζουμε στον πατο μια λαδοκολα.Χωριζουμε τη ζύμη στα τρία μέρη
  5. Ενα μέρος το ανοιγουμε σε φυλλο και το βαζουμε στην φορμα. Το αλλο τρίτο στα πλάγια της φόρμας καπου 3 Πόντους
  6. Βαζουμε την γεμιση επανω με ενα βρεγμένο κουταλι την απλώνουμε να ειναι παντου το ίδιο πάχος
  7. Τώρα με το τελευταίο τρίτο κομμάτι της ζύμης ανοίγουμε και την βαζουμε επανω στην γεμιση.
  8. Ψήνουμε στους 175 ° C αέρα περίπου 40-45 λεπτά
  9. Οταν κρυωσει πασπαλιζουμε με αχνη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή

">