Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τηγανιά χοιρινή

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 12 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένη συνταγή η τηγανιά με συνοδευτικό ρύζι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό χοιρινό ψαχνό κομμένο μπουκιές μεγάλες.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί.
  • 1/2 πιπεριάς πράσινης ,κόκκινης ,κίτρινης και πορτοκαλί ,κομμένα λωρίδες.
  • Ένα μικρό κουτί μανιτάρια.
  • Αλάτι ,πιπέρι.
  • Λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι.
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο .
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο .
  • 1κουταλάκι αλεύρι.
  • Ρύζι για πιλάφι.
  • 1 κουταλιά φιτίνη.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε τα κομμάτια κρέατος .Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα γυρίζουμε μέχρι να ασπρίσουν.Προσθέτουμε το λάδι και τα σοτάρουμε λίγη ώρα.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα .Προσθέτουμε επίσης και τις πιπεριές και τα μανιτάρια κομμένα κομμάτια ,συνεχίζοντας σβύνουμε με το κρασί,βάζουμε αλάτι ,πιπέρι ,και λίγη πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι)1 μεγάλο ποτήρι ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγάκι να βράσει στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μετά σε μέτρια.Αυτό γίνεται μέχρι να ψηθεί το φαγητό μας.
  3. Προς το τέλος κοσκινίζουμε απο πάνω 1 κουταλάκι αλεύρι και ανακατεύουμε να πήξει η σάλτσα μας.
  4. Βράζουμε 3 ποτήρια νερό και ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και το ποτήρι του ρυζιού,ανακατεύουμε και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά το πιλάφι.Όταν σωθεί το νερό βάζουμε μέσα μια κουταλιά φιτίνη,και ανακατεύουμε καλά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Κάνω αυτό το πολύ απλό πιλάφι όταν έχω ένα κρεατικό με πλούσια γεύση και μυρωδικά.
Παρόμοιες συνταγές: Τηγανιά

                                  Κοτόπουλο τηγανιά με κύμινο

                                  Τηγανιά με σπανάκι

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 14 Μάιος 2011
Πόση ώρα θέλει περίπου ψήσιμο;
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 14 Μάιος 2011
Εμένα αυτή η ποσότητα του κρέατος με πήρε, για ψήσιμο, μια ώρα περίπου.
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 14 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πεντανόστιμη!!
Σχόλιο από soulli , Σάββατο, 14 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μου αρέσει πολύ το χοιρινό με λαχανικά!!Απλά τέλεια!!
Σχόλιο από eleni_p , Σάββατο, 14 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλο εγω το κανω με κοτοπουλο και βαζω και μουσταρδα.
Μεταφορά στην κορυφή

">