Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τάρτα φράουλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Αλλη μια πανεύκολη τάρτα με φράουλες ,μπορούμε να την φτιάξουμε και με άλλα φρούτα όπως κεράσια .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 φύλλο σφολιάτα,
  • 1/2 κ. φράουλες κομμένες σε φέτες ή στην μέση(ανάλογα πόσο μικρές ή μεγάλες είναι),
  • λίγο βιτάμ,
  • ζάχαρη κρυσταλλική,
  • άχνη για το τέλος,
  • σαντιγύ για το σερβίρισμα.
Οδηγίες
  1. Στρώνουμε την λαμαρίνα της κουζίνας μας με λαδόκολλα,ανοίγουμε απάνω το φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε γύρω γύρω το φύλλο χωρίς να φτάσουμε μέχρι κάτω!
  2. Βάζουμε τις φέτες φράουλας σε όλο το φύλλο,πάνω από κάθε φράουλα λίγο βιτάμ,πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνουμε 30 λεπτά στους 180 ο .
  3. Ετοιμάζουμε την σαντιγύ χτυπώντας 1 τενεκεδάκι παγωμένο μόρφατ με άχνη καλά,αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
  4. Αφού κρυώσει λίγο η τάρτα μας την σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ή με την σαντιγύ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ απλά την πασπάλισα με άχνη ,οι χυμοί από τις φράουλες ξεχειλίζουν όταν ψηθούν γίνεται πολύ νόστιμη !! Ωραία θα γίνει επίσης αν ζεστάνουμε σε ένα κατσαρολάκι μαρμελάδα φράουλα ,κεράσι ή βερίκοκο , να την ενώσουμε με τα φρούτα και όπως είναι να τα βάλουμε πάνω στην σφολιάτα χωρίς φυσικά να πασπαλίσουμε με ζάχαρη σε αυτή την περίπτωση.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή