Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Τανωμένος σορβάς ο ποντιακός

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Μια ποντιακή σούπα με παραδοσιακά υλικά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 9 ποτήρια ζεστό νερό,
  • 3/4 φλιτζανιού κορκότο.
  • 400 γραμμάρια πασκιτάν,
  • 3 κουταλιές σούπας βούτυρο φρέσκο,
  • αλάτι,
  • δυόσμο ξερό η φρέσκο1/2 ματσάκι.
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε στο βραστό νερό το κορκότο με αλάτι ,το ανακατεύουμε και το σιγοβράζουμε.
  2. Όταν βράσει καλά το κορκότο το αφήνουμε λίγο να χλιαρίνει και παίρνουμε με μεγάλη κουτάλα ζουμί το βάζουμε στο σκεύος με το πασκιτάν και το αραίωνουμε μαυτό τον τρόπο ,βάζουμε 3-4 κουτάλεςσυνολικά ,μετά ρίχνουμε το αραιωμένο πασκιτάν στο βρασμένο κορκότο και ανακατεύουμε καλά.
  3. Βάζουμε σε τηγανάκι το βούτυρο να λιώσει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το γυρίζουμε καλά να μαραθεί,(όχι να καεί)
  4. Προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ξερό δυόσμο ανακατεύουμε καλά,προσθέτουμε αυτό το μείγμα στην σούπα μας ,ανακατεύουμε και είναι έτοιμη.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια παραδοσιακή ποντιακή συνταγή ,πεντανόστιμη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή