Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σοκολατόπιτα κόλαση

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 20 Μάρτιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 170 γρ. ION  σοκολάτα καραμέλα
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 2  αυγά
  • 70 γρ. αλεύρι
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • μερικά μπεζεδάκια θρυμματισμένα προαιρετικά
  • Για ντεκόρ, άχνη ζάχαρη
Οδηγίες

 

  1. Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  2. Βουτυρώνουμε μια φόρμα 24αρα
  3. Κόβουμε σε πολύ  μικρά κομματάκια 40 γρ. σοκολάτα
  4. Τα 130 γρ. σοκολάτας τα λιώνουμε την βάζουμε σε μια λεκάνη, ρίχνουμε και το βούτυρο, τα αυγά ,το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά
  5. Προσθέτουμε και την ζάχαρη και την θρυμματισμένη σοκολάτα και αν θέλουμε και τα μπεζεδάκια
  6. Ψήνουμε για 15 λεπτά
Σχόλια
Σχόλιο από marianta , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εύκολη και πολύ σοκολατένια! Μπράβο Μπιάνκα μου!
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Βιανκα μου, το μέγεθος της φόρμας είναι αυτό; γιατί μού φαίνεται μεγάλη για την ποσότητα.
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010
ναι Ηλιαννα εινε 24σαρα αυτη η σοκολατοπιτα ειναι λεπτη και οταν την κοβουμε εναι λιγο ρευστη,τρωγεται χλιαρη και ειναι για εποδορπιο ειναι ενα ειδος
Fondant au chocolat
Μεταφορά στην κορυφή