Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2561-tsourekinana.jpg
Tσουρέκι



Σαρακατσάνικη μπουγάτσα Θράκης με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Απίθανη και νοστιμότατη τυρόπιτα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλο αλευρι
  • 3 1/2 ποτηρια νερο
  • ενα κρασοποτηρο λαδι
  • 2 κουτ.της σουπας ξιδι
  • αλατακι
  • 1 βιταμ
  • 1/2 ποτηρι λαδι
  • 700 γρ. τυρι
Οδηγίες
  1. Ανακατευουμε ολα τα υλικα του ζυμαριου εκτος απο το βιταμ και το 1/2 ποτηρι λαδι, ζυμωνουμε και κανουμε μπαλακια.
  2. Ζεσταινουμε το βιταμ με το λαδι, ριχνουμε μεσα τα μπαλακια του ζυμαριου, αφηνουμε να γνωριστουν καλα και να ξεκουραστουν παρεα.
  3. Ανοιγουμε πανω σε ενα πιατο του μενου τα φυλλα μας, βαζουμε φυλλο και τυρι μεχρι να τελειωσουν. Γυρναμε αναποδα την πιτα και την διπλωνουμε, την παταμε καλα και την ξανανοιγουμε, ριχνουμε μεσα και το υπολοιπο βουτυρο που περισσεψε.
  4. Ψηνουμε μεχρι να ροδισει

Σχόλια
Σχόλιο από BarBarBar , Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014
λεγεται "Αγινωτη" διοτι δεν εχει μεσα προζυμι ή μαγια
Μεταφορά στην κορυφή