Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Σάλτσα Κάρυ για ψητά λουκάνικα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσει τα λουκάνικα ή τα ψητά μας.

Συστατικά
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμυδάκι σε κύβους κομμενο
  • 1 δοντακι σκόρδο κομμένο σε κυβακια
  • 125 γρ. πάστα ντομάτα πελτε
  • 250 ml ντοματα σε κομματάκια κομμένη απο κονσέρβα η από μπουκάλι
  • 250 ml χυμού πορτοκάλι
  • 1 Γλυκάνισο αστεροειδή
  • 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζωμό λαχανικών σε κόκκους
  • 1 κουταλιά σούπας πιπέρι καγιέν ή 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι
  • 3 κουταλιές της σούπας (ίσως λίγο περισσότερο) καλό κάρυ σκόνη
  • Αλατοπίπερο
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφηνουμε λιγο να ξανθυνουν, προσθετουμε τον πελτε ντομάτας και την ντοματα κονσέρβας, ανακατεύουμε και την τσιγαριζουμε λιγο για 1 λεπτό.
  2. Πασπαλίζουμε με το κάρυ, ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και ολα τα αλλα υλικά και σιγοβράστε για 5 λεπτά. Αν η σάλτσα να είναι πολυ πυκνή μπορείτε να το αραιώνουμε με λίγο νερό.
  3. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και με λιγο κάρυ ακομη, βγαζουμε τον Γλυκάνισο απο την σαλτα. Αν θελουμε περνάμε την σαλτςα απο την σίτα η με το πιμερ για να μην έχουμε το κρεμμύδι η το σκόρδο στην σαλτσα μας.
  4. Αν έχετε ωραίες φρέσκες ντοματες, βάλτε αυτές αντί για την κονσέρβα. Αλλα χωρις τα σπορακια και τη φλουδα τους.
Λίγα μυστικά ακόμα

 Πηγή της συνταγήςεδώ . Εγώ έβαλα τη δική μου πινελιά

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή