Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ρεβύθια με ρύζι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή


Ανάμνηση από τα παιδικά μου χρόνια αυτό το φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλό ρεβύθια,
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • μια χούφτα ρύζι,
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας,
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι,
  • σόδα φαγητού,
  • αλάτι,πιπέρι μαύρο ,
  • φέτες λεμονιού,
  • δαφνόφυλλο.
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε απoβραδίς τα ρεβύθια,το πρωί τα στραγγίζουμε και βάζουμε ένα κουταλάκι σόδα ,τα τρίβουμε καλά και τα αφήνουμε μισή ώρα.
  2. Μετά τα πλένουμε και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν.Ξαφρίζουμε μέχρι να μην βγάζουν άλλο αφρό.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λάδι.Βράζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν μαλακώσουν αρκετά προσθέτουμε το δαφνόφυλλο τον χυμό ντομάτας και το ρύζι.
  4. Όταν γίνουν βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι.Αποτελειώνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά.
  5. Σερβίρουμε με μαύρο πιπέρι και φετάκια λεμονιού .
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή