Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ραβανί, σιροπιαστός αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Τέλειο κι εύκολο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 6 αυγα
  • 1 κουπα ζαχαρη( ολα τα υλικα μετραμε με την ιδια κουπα)
  • 1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο
  • 1 κουπα αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανιλια
  • 4 κ.σ γάλα
  • 2 κ.γ μπεικιν
  • ξυσμα 1 λεμονιου

σιρόπι

  • 3 κουπες ζαχαρη
  • 3 κουπες νερο
  • 1 κ.σ.φρέσκο βουτυρο
  • φλουδα κ χυμο 1 λεμονιου
  • 1 βανιλια
Οδηγίες
  1. Χτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν 5 λεπτα.
  2. Προσθετω το γαλα, ξυσμα, βανιλιες, και τελος ανακατευοντας με σπατουλα ρίχνω το αλευρι και το σιμιγδαλι και μπεικιν
  3. Αδειαζω σε ταψακι 28εκ.και ψηνω στους 180 για 35-40'
  4. Σιροπιαζω αμεσως μολις το βγαλω απο το φουρνο και αφού το χαράξω σε κομμάτια, με ζεστο σιροπι
  5. Για το σιροπι βραζω ζαχαρη, νερο, χυμο και φλουδα λεμονιου για 4 λεπτα, προσθετω το βουτυρο και τη βανίλια!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σιρόπι το ρουφάει όλο.

Σχόλια
Σχόλιο από paulellina , Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015
Φαίνεται πολύ ωραίο το ρεβανι σου.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ αν το σιρόπι θα είναι κι αυτό ζεστο;
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2015
το γράφει ότι στο καυτό γλυκό βάζουμε ζεστό σιρόπι
Μεταφορά στην κορυφή