Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2640-kardiesmpiskota.jpg
Καρδούλες εύκολες



Πιπεριές γεμιστές με θαλασσινά και μυρωδικά

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Ένα πιάτο με άρωμα χρώμα και γεύση.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 10 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης .
  • 6 κουταλιές ρύζι για γεμιστά.
  • 8 καλαμαράκια μικρά.
  • 8 γαρίδες.
  • 1/3 κούπας λάδι.
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.
  • 2 ντομάτες ώριμες η μισό κουτί κονκασέ.
  • 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό.
  • 2 σκελίδες σκόρδο.
  • Άνηθο, Μαϊντανό.
  • Πιπέρι, Αλάτι.
  • 1 κύβο κοτόπουλου κνορ σπιτικό.
  • 3/4 κούπας λάδι.
  • 1/2 κούπα τριμμένη ντομάτα.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα καπάκια τους. Αφαιρούμε την ψίχα με τα σπόρια και τις βάζουμε σε ένα ταψί σε σειρές.
  2. Καθαρίζουμε τις γαρίδες .Βράζουμε σε δυο κούπες νερό τα κεφάλια και τα κελύφη . Καθαρίζουμε τα καλαμάρια τα πλένουμε τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε με το ψαλίδι της κουζίνας. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τις καθαρισμένες γαρίδες.
  3. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με το λάδι κρεμμύδια, σκόρδο, καλαμαράκια και γαρίδες . Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα σε καρεδάκια , το πιπέρι ,και τον ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό . Προσθέτουμε το ρύζι πλυμένο , τον ζωμό που έβρασαν τα κεφάλια ,και τον κύβο. Βράζουμε για λίγο μέχρι να απορροφηθούν σχεδόν τελείως τα υγρά. Ελέγχουμε το αλάτι και προσθέτουμε, αν χρειαστεί.
  4. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και τοποθετούμε τα καπάκια τους. Αν μας περισσέψει γέμιση την προσθέτουμε στο ταψί και την καλύπτουμε με φέτες ντομάτας για να μη ξεραθεί στο ψήσιμο. Προσθέτουμε 3/4 κούπας λάδι , τριμμένη ντομάτα , φρεσκοκομμένο πιπέρι, και ψήνουμε για μια ώρα στους 200 με αντιστάσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο ταψί και λίγες πατάτες. Επίσης μπορούμε με το ίδιο μείγμα να γεμίσουμε και ντομάτες η διάφορες χρωματιστές πιπεριές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή