Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Παγωτό κρέμα με σού και σάλτσα σοκολάτας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016
none
Περιγραφή

Ένας ωραίος συνδυασμός παγωτού και σοκολάτας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Για το παγωτό:
  • 1 κουτί μόρφατ κρέμα μεταλλικό κουτί.
  • 1 γάλα ζαχαρούχο,
  • 1 γάλα εβαπορέ,
  • άρωμα βανίλιας ,
  • 2-3 κουταλιές άχνη ζάχαρη.
  • Για τα σου:
  • 5 αυγά,
  • 75 γραμμάρια βούτυρο,
  • 150 γραμμάρια αλεύρι,
  • 250 γραμμάρια νερό,
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι.
  • Για την σάλτσα σοκολάτας:
  • 2 κουβερτούρες των 125 γραμμαρίων,
  • μισό κουτί εβαπορέ γάλα,
  • 1 κουταλιά βούτυρο.
Οδηγίες
  1. Παγώνουμε τα γάλατα και την κρέμα στο ψυγείο,τα χτυπάμε όλα μαζί με την ζάχαρη και το άρωμα για 20 λεπτά σε δυνατό χτύπημα.
  2. Το χτυπάμε δύο -τρείς φορές με σύρμα στην διάρκεια του παγώματος.Το αφήνουμε να παγώσει εντελώς και το βγάζουμε 5 λεπτά πριν το σερβίρισμα.
  3. Βάζουμε σε κατσαρολάκι το νερό,το αλάτι ,την ζάχαρη και το βούτυρο,ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο γρήγορα.Το κατεβάζουμε από την φωτιά και αφού κρυώσει προσθέτουμε ένα -ένα τα αυγά.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει λεία η ζύμη.
  4. Βάζουμε με κουταλάκι η κορνέ μικρά σου σε ταψιά με λαδόκολλα αραιά γιατί φουσκώνουν.Τα ψήνουμε σε 180 βαθμούς με αέρα 20 λεπτά,Τα κρυώνουμε και τα χαράζουμε.
  5. Για την σάλτσα σοκολάτας:Λιώνουμε σε μπεν -μαρι τις σοκολάτες,προσθέτουμε το βούτυρο ,το εβαπορέ λίγο-λίγο και ανακατεύουμε καλά να στρώσει η σάλτσα.
  6. 4.Βάζουμε με ένα κουταλάκι παγωτό σε κάθε σου,τα βάζουμε σε μπολ βάζουμε από πάνω μπάλες παγωτού και περιχύνουμε με σάλτσα σοκολάτας!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή