Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Παγωτό κάστανο με σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Ένα παγωτό φθινοπωρινό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα,
  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.
  • 1 και 1/2φλιτζάνι ζάχαρη,
  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη μικρά κομματάκια κουβερτούρα σοκολάτα.
  • 2 κουτ,γλυκού κονιάκ,
  • 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα.
Οδηγίες
  1. Περνάμε από το μούλτι τα βρασμένα κάστανα.
  2. Χτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρη και την βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε την κρέμα με τα κάστανα και την κουβερτούρα,προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ.Βάζουμε στην κατάψυξη το μείγμα.Όταν αρχίζει να πήζει το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε να παγώσει εντελώς.
  4. Πριν το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο 15 λεπτά πριν.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έκανε η φίλη μου Μάρα σε κορμό.Εγώ την πήγα ένα βήμα παρακάτω και την έκανα παγωτό!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή