Οι κεφτέδες του Καλονοικοκύρη
500 γρ . κιμά μισό χοιρινό μισό μοσχάρι
120 γρ . ψωμί άσπρο ή ψωμάκια από την προηγούμενη μέρα
4 κ , σ , μαϊντανό κομμένο
1 αυγό
2 μεγάλα κρεμμύδια σε μικρούς κύβους κομμένα και όχι τριμμένα στον τρίφτη
πιπέρι , αλάτι
1 κ , γλ . σκόνη μουστάρδας
1 κ , γλ.μπαχαρικό για κιμάδες
για το τύλιγμα
παξιμάδι τριμμένο
λάδι για το τηγάνισμα
Βάζουμε το ψωμί η τα ψωμάκια σε νερό να μουλιάσουν και τα στύβουμε καλά .
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά .
Πλάθουμε κεφτέδες και τους τυλίγουμε στο τριμμένο παξιμάδι και τους τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι .