Μπισκότα δαχτυλίδια με μαρμελάδα
- 500 γρ, βούτυρο
- 380 ζάχαρη
- 3 αυγά
- μισό λεμόνι φλούδα τριμμένο
- 750 αλεύρι
- 2 κ.γλ. μπέικιν
- κόκκινη, η κίτρινη μαρμελάδα
- Άχνη για να πασπαλισετε
- Στο μίξερ βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη και το χτυπάμε καλα.
- Βάζουμε το λεμόνι και σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν, το δουλεύουμε καλά , να μην κολλάει στα χέρια, αλλά πολύ μαλάκια ζύμη. Το βάζουμε σε δροσερό μέρος για μια ώρα.
- Ανοίγουμε λίγο λίγο φύλλο και κόβουμε με φορμακια και τα άλλα μισά με τρύπα στην μέση για να φαίνεται στην μέση η μαρμελάδα μας.
- Τα βάζουμε στο ταψί με λαδοκολλα, σε ζεστό φούρνο στους 200, για 10 με 15 λεπτά, εξαρτάται από το φούρνο μας.
- Όταν τα βγάλουμε τα περνάμε με την μαρμελάδα και βάζουμε το άλλο μπισκότο με την τρύπα επάνω. Τα πασπαλίζουμε με την Άχνη